FFSB Facebooksida

 Inför årets båtsäsong har styrelsen i Sikmarös kanalförening startat en Facebook-grupp för att öka kommunikationen mellan medlemmar och från styrelsen till medlemmar. 
 
Styrelsen kommer lägga upp information kopplat till styrelsemöten, beslut och om det är något viktigt som styrelsen vill informera om. Vi mäter tex djupet i kanalen och kommer att på denna sida skriva om resultatet av mätningarna. 
 
Forumet är till för oss alla som är med i kanalföreningen och deras familjemedlemmar. Tanken är även att ni som medlemmar här kan informerar varandra kring kanalen, så om ni ser att någon kant har rasat, rep gått sönder eller om det är ngt i vattnet som andra ska se upp för så skriver ni det direkt här. Det gör att vi får ut viktigt information snabbt till många.
 
Hur blir man då medlem i denna grupp på Facebook? Sök i sökfältet upp Sikmarösundet FFSB och be att få bli medlem i gruppen. Gruppen är sluten som gör att vår administratör godkänner er. Detta är mest en formsak då vi inte vill att gruppen är öppen för alla. 
   
För er som inte är med i Facebook så behöver ni skapa ett konto på Facebook, det skapas genom att gå in på FB och fylla i de uppgifter som behövs. När ni har gjort det kan ni gå med i denna grupp och om ni vill så kan det här vara det enda ni har Facebook till. Viktigt att veta är att ni inte blir vänner med de som är i gruppen utan ni delar endast en grupp. 
 
Vill ni veta mer om hur man gör eller kommer inte åt gruppen hör av er till Kristina Öberg på mail batsmansklevet@hotmail.com, så får ni hjälp.